Архив за категория "Събития"

ВИСКОМП организира Коледно парти за децата на своите служители

Категория: За фирмата, Събития
5 януари 2015

ВИСКОМП зарадва децата на своите служители, като им организира празнично Коледно парти.

Тържество беше изпълнено с много усмивки, децата се забавляваха, танцуваха и лудуваха заедно с професионални аниматори. Очакваха ги много изненади, а Дядо Коледа и Снежанка направиха едно незабравимо коледно вълшебство като раздадоха подаръци на малчуганите.

ВИСКОМП ще участва в изложението „Ден на кариерата“

21 октомври 2014

ВИСКОМП ще участва в изложението „Ден на кариерата“, което се организира за шеста поредна година от ТУ София – филиал Пловдив.

Събитието ще се проведе на 23 октомври (четвъртък) в централното фоайе на 4-ти корпус на Филиала от 10:30 до 17:00 часа.

На нашия фирмен щанд студентите ще могат да получат информация за дейността на фирмата, свободните работни позиции и стажантската ни програма.

“Вискомп” – пълноправен член на Българската уеб асоциация

9 септември 2010

“Вискомп” ЕООД е най-новият пълноправен член на Българската уеб асоциация.

Като компания, утвърдила се на българския и европейския пазар с високото професионално равнище на предлаганите уеб услуги и безупречната си репутация сред бизнес средите и държавните институции, ние поехме инициативата да дадем приноса си към дейността на асоциацията и проектите, които тя организира, да съдействаме за развитието и благополучното състояние на уеб пазара в международен мащаб, да участваме в профилирани събития, свързани с интернет индустрията в страната и чужбина.

С дейността си “Вискомп” цели да подпомага утвърждаването и сътрудничеството сред лицата и фирмите, които се занимават с уеб дизайн, програмиране, интернет реклама и всякакви уеб услуги и да бъде част от създаването в България на ползотворна среда и стандарти за качество на предлаганите услуги и продукти. Компанията работи активно и за популяризиране на предимствата на интернет сред бизнеса, правителствените и неправителствените организации в страната и Европа.

Форум “Кариери” 2010

Категория: Събития
9 април 2010

На 12.04.2010 г., понеделник, в Конгресния център на Пловдивския панаир ще се проведе ежегодния форум за студентски стаж и кариера „КАРИЕРИ 2010 – Добра кариера, добър живот“, организиран от Джобтайгър.

Целта на форума е да срещне младите специалисти и студентите с реалния бизнес, за да са подготвени за бъдещето и за да могат да изберат подходящата и вдъхновяваща ги кариера.
Форумът е част от инициативите на организаторите за създаване на благоприятна среда за развитието и запазването на младите специалисти в България.
Тази година форумът ще се проведе в седем различни града и “Вискомп” ЕООД традиционно ще бъде сред фирмите-участници в гр. Пловдив.

Откриването на събитието е в 10:00 часа на 12.04.2010 г. и се очаква да приключи към 18:00 часа в същия ден.

Заповядайте на нашия щанд!

Семинар „Бизнесът на практика“

Категория: Събития
20 януари 2010

На 11-ти и 12-ти Април в гр. Пловдив се проведе семинар „Бизнесът на практика“, реализиран от студентската организация AIESEC. Идеята на събитието беше да събере на едно място водещи пловдивски фирми и младежи от университетите в града, където, в рамките на два дни, на студентите се предостави възможността да работят в реални бизнес симулации.

Фирмите-участници, сред които бе и „Вискомп“ ЕООД, предложиха на студентите казуси от своята работна действителност, които те решиха и презентираха пред останалите участници и фирми. От своя страна организаторите бяха приготвили лекции за „Обучение по личностна ефективност“ и „Умения за ефективна презентация“.

Заданието на „Вискомп“ ЕООД беше „Прототипен проект на система за онлайн реклама“ и по него работиха 5-ма избрани от AIESEC студенти от 3-ти и 4-ти курс на Техническия университет в Пловдив.