Архив за категория "Проекти"

ВИСКОМП обяви нова позиция за студенти по проект „Студентски практики“

24 юли 2014

ВИСКОМП обяви нови 8 места за позиция „Практикант-уеб дизайнер“ по програмата „Студентски практики“.

Студентите, които имат регистрация в сайта  http://praktiki.mon.bg/ могат да кандидатстват в периода: 22.07.2014г. – 31.08.2014г.

Изискванията към кандидатите са да притежават базови познания по xHTML и CSS, както и да владеят английски език.

Практиката ще е с продължителност от 15.09.2014г. до 09.12.2014г. В този период студентите ще се запознаят с разработване на HTML страници с продукти на Adobe (Photoshop, Dreamweaver) и използване на Интернет технологии (HTML 5, CSS3), Responsive design

След успешното приключване на практиката, студентите ще имат основни практически умения за работа с Photoshop, Dreamweaver, HTML5, CSS3

ВИСКОМП обяви позиция за студенти по проект „Студентски практики“

7 февруари 2014

ВИСКОМП обяви 5 места за позиция „практикант-уеб разработчик“ по програмата „Студентски практики“.

Студентите, които имат регистрация в сайта  http://praktiki.mon.bg/ могат да кандидатстват в периода: 10.02.2014 – 05.03.2014.

Кандидатите трябва да имат базови познания по обектно или функционално програмиране и основни познания по PHP, MySQL, Linux.

Периодът на практиката е от 17.03.2014 до 28.11.2014.

Практикантите ще имат възможност да добият практически опит в използването на уеб технoлогии и сами да разработят цялостен проект.

Кредит от Евролизинг. Уеб дизайн от Вискомп

Категория: Проекти
28 юли 2010

Най-новият проект на “Вискомп” е уеб сайтът на фирма “Евролизинг”.

“Евролизинг” е финансова институция, предлагаща на своите потребители продукти и услуги на изплащане. Дружеството е първото на пазара за стоковото кредитиране в България с вече тринадесет годишен опит в тази сфера.

Уеб сайтът, който изработихме за тях, предлага възможност на всеки потенциален клиент да кандидатства за кредит онлайн, да получи пълна калкулация на разходите по кредита и месечната си вноска, да разгледа най-актуалните оферти за продажба на автомобили и възможният лизингов модел за тях, както и да следи онлайн движението по кредита си.
Уеб дизайнът на сайта е по наша концепция. За реализирането му използвахме собствената си  система Viscomp CMS, а за статистиката за посетителите на сайта – Viscomp Web Counter.

url: http://euroleasing.bg/