Архив за месец април, 2012

Започва трета част на курса по PHP в ПУ „Паисий Хилендарски“ – РНР за напреднали

10 април 2012

Започва третата част от курса по РНР за напреднали, който се провежда като избираема дисциплина във Факултета по математика и информатика към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.
Първата лекция ще бъде проведена на 21.04.2012г. (събота) от 9:15 в компютърна зала № 546 във ФМИ.
В рамките на третата част на курса по РНР ще бъдат разгледани възприетите най-добри практики при разработване на PHP приложения, използване на XML и JSON за комуникация с отдалечени уеб услуги, различни разширения на езика PHP, потоци и мрежово програмиране, стратегии за кеширане и допълнителни теми, свързани с MySQL.
Подробен конспект на лекциите ще намерите на адрес phplab.viscomp.bg, където можете да се регистрирате за посещение на курса. Срокът за записване е 21.04.2012г.
За допълнителна информация, можете да изпращате запитвания на: phplab@viscomp.bg.

Вискомп ще участва във Форум „Стажове 2012″“ , организиран от Ръководството на ТУ София, филиал Пловдив

6 април 2012

Фирма ВИСКОМП ще участва във форум “Стажове 2012“. Събитието се организира от ТУ София, филиал Пловдив и ще се проведе на 27.04.2012г. от 10:30 до 17:00 часа в централното фоайе на 4-ти корпус на филиала – ул. Цанко Дюстабанов 25. Форумът се провежда за първа година и дава възможност на студентите и младите специалисти да получат информация от водещи компании от различни браншове за стажантски програми, свободни позиции и възможности за професионално развитие.
Заповядайте на фирмения щанд на ВИСКОМП, където може да се информирате за дейността на фирмата и възможностите за реализация, които предоставяме.