Архив за месец април, 2014

ВИСКОМП ще участва в две кариерни събития през aприл

3 април 2014

ВИСКОМП ще участва в две кариерни събития през месец април.

Първото е ежегодният форум „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”, който ще се проведе на 08.04.2014г. в Конгресния център на Пловдивския панаир. Събитието се организира от JobTiger, като тази година форумът за студентски стаж и кариера ще се проведе за 13-ти път. Организаторите имат за цел да се обединят усилията в откриване на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се млади специалисти, както и да се подпомогнат работодателите в набирането на стажанти и персонал.

Втората инициатива е форум „Стажове 2014“, който се организира за трета поредна година от Ръководството на ТУ – София, Филиал Пловдив. Форумът ще се проведе на 10.04.2014г. в централното фоайе на 4-ти корпус на Филиала. Изложението ще даде възможност на студентите да се запознаят с възможностите за развитие и реализация във  водещи компании от различни браншове, които ще представят своите стажантски програми и свободни позиции.

Бакалаврите и магистрите от Факултета по математика и информатика към ПУ Паисий Хилендарски получиха дипломите си за висше образование

2 април 2014

На 29.03.2014г. се проведе тържествената церемония по връчване на дипломите на абсолвентите от випуск 2013 на ФМИ на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ . Церемонията се състоя в Спортната зала на университета.

За поредна година, като продължение на активното си сътрудничество с факултета, ВИСКОМП беше един от спонсорите на събитието.