Вискомп подкрепи промоцията на абсолвентите от ПУ

30 ноември 2010

„Вискомп“ ЕООД беше сред основните спонсори на тържествената промоция на випуск 2010 на Факултета по математика и информатика на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, която се проведе тази събота, 27 ноември в трета палата на Пловдивски панаир.

Факултетът (който е с 50-годишна история и е сред най-големите и най-авторитетните в страната) обучава годишно около 1400 бакалаври, магистри и докторанти (включително и чуждестранни студенти) в областта на математиката, информатиката и информационните технологии. Част от завършилите и от все още обучаващите се студенти на факултета работят в нашата фирма.

Тази година абсолвентите бяха 348, от които 210 бакалаври (от които 43 отличници) и 138 магистри (включително 84 отличници). На тържеството присъстваха държавници и представители на бизнеса и академичните среди, както и различни местни и национални медии.

След официалната част по връчването на дипломите, тогите и шапките, имаше коктейл и танци, в които „Вискомп“ също подкрепи абсолвентите.


Сподели статията в Тези бутончета са връзки към сайтове, в които можете да качите линк към тази статия.
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Много хубаво 🙂

Остави коментар

Полетата отбелязани с са задължителни.