Вискомп – спонсор на конкурса Български награди за уеб 2011

Категория: За фирмата
26 април 2011

Професионалният конкурс Български награди за уеб се организира за трета поредна година от Българска уеб асоциация (БУА) и ще протече в периода 26.04 – 23.06.2011 година.

„Вискомп“ ЕООД ще бъде официален сребърен спонсор на събитието.

Церемонията по награждаването на победителите, на която ще присъстваме и ние, ще се проведе на 23.06.2011 г. в хотел „Арена ди Сердика“, гр. София.

Категориите на състезанието в издание 2011 са разделени в три основни групи:

*Браншови награди за уеб

*Медийни награди за уеб

*Професионални награди за уеб

В конкурса могат да участват всички уеб сайтове, уеб приложения, онлайн рекламни кампании и онлайн форми, създадени в България.

Всеки проект може да кандидатства в една или няколко от категориите, в съответствие с изискванията. Заявките за участие се приемат до 31.05.2011 г. в сайта на конкурса http://www.webawards.bg.

Проектите ще бъдат оценявани от отделно жури за всяка от групите в конкурса, съставено съответно от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб бранша. Оценяването ще бъде публично и явно, като процесът на избор на победители в категориите ще включва и представяне на финалистите на живо на 22.06.2011 г.

Част от конкурса ще бъде и дискусия, която ще представи ценен опит от дейността на БУА и нейните партньорски организации и компании, сред които е и фирма „Вискомп“ ЕООД.

Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики и затвърди високото ниво на услугите в бранша.Сподели статията в Тези бутончета са връзки към сайтове, в които можете да качите линк към тази статия.
  • Facebook
  • LinkedIn

Остави коментар

Полетата отбелязани с са задължителни.