PHP курс в ПУ “Паисий Хилендарски” през учебната 2011/2012 година

16 септември 2011

През учебната 2011/2012 година Факултетът по математика и информатика към Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”, със съдействието на фирма “Вискомп”, организира за трети път факултативна дисциплина по обектноориентирано програмиране на PHP в три части в рамките на трите семестъра, като обучението включва курс за начинаещи и напреднали и завършва с практически проект върху изучения материал.

Лекциите ще се провеждат всяка събота с начало 08.10.2011 в продължение на цялата учебна година, с изключение на официалните ваканции на университета, с начало 9 часа сутринта и продължителност 4 учебни часа.

Записването ще започне на 19.09. (понеделник) в 10 часа и ще завърши на 05.10. (сряда) в 18 часа на адрес: http://phplab.viscomp.bg/ или в учебен отдел на Факултета по математика и информатика в ПУ. Регистрацията е свободна за всеки желаещ да получи достъп до материалите от курса, а записването е задължително за тези, които възнамеряват да посещават лекциите и упражненията.

Факултативната дисциплина е за студентите от ФМИ от всички курсове и специалности, като записването ще бъде възможно до изтичане на срока или запълване на бройката свободни места в залата.

Ако проявявате интерес да посещавате курса, но не сте студенти във ФМИ, можете да се обърнете към ръководството на университета или Снежана Ямалиева (секретар) и Надя Милева (организатор) на тел: 032/261 799.

Съществува възможност за напредналите студенти, които нямат нужда да посещават първата част на дисциплината, да се запишат директно за втората или третата, но при условие, че има свободни места и се справят успешно с входящия тест, който проверява подготовката на студента, за да бъде допуснат на по-горно ниво.

На всички, завършили успешно третата част на курса и получили отлична оценка на практическия проект върху него, “Вискомп” предоставя възможност за кандидатстване по свободните позиции във фирмата без изпитен тест.

Програмата на лекциите можете да намерите на: http://phplab.viscomp.bg/ и сайта на Пловдивски университет.


Сподели статията в Тези бутончета са връзки към сайтове, в които можете да качите линк към тази статия.
  • Facebook
  • LinkedIn

Остави коментар

Полетата отбелязани с са задължителни.