Лекции по PHP в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ през учебната 2012/2013г.

Категория: За фирмата
27 септември 2012

За четвърта поредна година фирма „Вискомп“ ще проведе три курса по програмиране с езика PHP, в три последователни триместъра в рамките на учебната 2012/2013 година.

Целта на курса е запознаване на аудиторията с основите на уеб базираните приложения, синтаксиса на PHP, променливи, оператори и функции. Обектноориентирано програмиране, шаблони за дизайн и бази от данни.

Всяка от трите части ще представлява отделна факултативна дисциплина за всички студенти от ФМИ. Външни лица (не-учащи или студенти на ПУ, които не са във Факултета по Математика и Информатика) ще могат да го посещават при условия, определени от канцеларията на Факултета.

Подробен конспект и програма на лекциите от първата част можете да намерите на http://phplab.viscomp.bg/ , където ще можете и да се регистрирате за посещение на курса. Регистрацията ще е отворена до запълване на квотата ни от 50 човека, но не по-късно от 13.10.2012 г.

Първото занятие ще се проведе на 06.10.2012 г. (събота) от 09:15 ч. в компютърна зала 546, на 5 етаж в Нова сграда на Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”,  Факултет Математика и информатика. Лекциите ще се провеждат всяка събота в продължение на цялата учебна година, с изключение на официалните ваканции на университета.

При възникнали допълнителни въпроси, може да изпращате запитвания на: phplab@viscomp.bg


Сподели статията в Тези бутончета са връзки към сайтове, в които можете да качите линк към тази статия.
  • Facebook
  • LinkedIn

Остави коментар

Полетата отбелязани с са задължителни.