КОИ СМЕ НИЕ?Вашият надежден партньор в интернет пространството

"Вискомп" ЕООД е създадена през март 2007-ма година в град Пловдив като клон на немската компания wwwe Group с централен офис в гр. Дюселдорф и представителства в двадесет и шест града в цяла Европа. Фирмата е специализирана в областите: уеб програмиране, изработване и поддръжка на уеб сайтове, уеб хостинг и реклама в интернет.

С над петстотин служители, от които шестдесет и седем в България, компанията се налага с иновативни идеи и професионализъм във всички области на уеб услугите и интернет решенията за малки и средни предприятия, осигурявайки на клиентите си пълно обслужване и качествена поддръжка. Повече от 15 000 фирми в Германия, Австрия и Швейцария избраха нас за своето онлайн присъствие.

Компанията предлага широката си гама от услуги и на българския пазар.

Клиентите на Евроуеб имат още една гаранция за качеството на предоставяните им продукти и услуги – от 20.12.2013г. компанията може да се похвали с това, че успешно е сертифицирана по международния стандарт ISO 9001:2008 – система за управление на качеството.

Сертификатът обхваща следните дейности: Разработване, производство и продажба на софтуерни и хардуерни продукти; Консултинг и извършване на услуги в областта на хардуера, софтуера и мултимедията; Предоставяне на интернет, пренос на глас и данни, хостинг и колокация.

Научете повече за нашите услуги

Име:
"Евроуеб" ЕООД
Cъздадена:
март 2007
Сфера на дейност:
IT
Услуги:
уеб дизайн, уеб програмиране, уеб хостинг и онлайн маркетинг
Управител:
Георги Гроздев

Свалете нашата визитка

Вискомп е член на:

Навигация
0%