Философия Доволните клиенти и служители са нашият двигател за дългосрочен успех.

Нашата основна цел е да удовлетворим по най-добрия възможен начин нуждите и желанията на нашите клиенти, като им предоставяме цялостни решения за тяхното присъствие в интернет -  конкурентни пазарни цени, широка гама от продукти, осигурена поддръжка, както и най-модерните европейски модели за онлайн реклама.

Освен това, компанията ни отдава голямо значение на социалната отговорност, като влага средства, време и човешки ресурси в това да подпомага и лансира младите специалисти в областта на информационните технологии, като организира стажантски програми, лекции по програмиране в ПУ “Паисий Хилендарски”, спонсорира различни студентски прояви и взима дейно участие във форуми, кариерни центрове и всякакви организации, подпомагащи развитието на младите таланти в България. Общуваме постоянно с хората от студентските среди в Пловдив и страната, за да сме в крак с времето и за да демонстрираме ангажираността си към обществото.

Важна част от нашата философия е да защитим качеството, с което потребителите свързват немските продукти и услуги, като предлагаме цялостно и професионално облсужване на клиентите. Постигаме го чрез разработената си система за работа със служителите ни, като минем през обучението на новите кадри и стигнем до социалните придобивки, които осигуряваме на доказалите лоялността и съпричастността си към компанията. Това, според нашата идея за цялостно развитие, води до поддържане на нивото на предлаганите продукти и услуги, от една страна, и от друга до повишаване мотивацията и квалификацията на служителите на фирмата.

Навигация
0%