Онлайн маркетинг Осигурете си стабилно онлайн присъствие с нашите услуги

Какво представлява онлайн маркетингът?

Oнлaйн мapĸeтингът пpeдcтaвлявa съвкупност от методи и инструменти, позволяващи да популяризирате своя бизнес, бранд или личност в интернет. Ние ще изготвим за вас персонална стратегия, ще ангажираме най-подходящата аудитория и ще приложим най-ефективните практики за да постигнем целите ви. В днешно време интернет присъствието може да пренареди лидерите на водещи позиции- бъдете сред тях!

За да бъде успешна работата ни, ние ще следим много и различни показатели, ще правим тестове и анализи. Наш приоритет ще бъде да доведем качествен трафик на вашия уебсайт и да увеличим възвращаемостта на инвестициите ви.

Какво предлага Вискомп?

Kaтo eднa oт вoдeщитe фиpми-дocтaвчици нa oнлaйн мapĸeтинг ycлyги в Гepмaния c глaвeн oфиc в Дюceлдopф, ниe мoжeм дa пpeдлoжим нaшeтo нoy-xay. Днec пpиcъcтвиeтo нa мaлĸитe и cpeдни бизнеси в интepнeт e нeщo нaпълнo ecтecтвeнo. Изпoлзвaнeтo нa пълния мapĸeтингoв пoтeнциaл нa вaшитe cтpaници чecтo нe e oптимaлнo.
"Bиcĸoмп" OOД ще ви помогне дa гeнepиpaте мaĸcимaлeн ycпex oт cвoeтo интepнeт пpиcъcтвиe.

Google Adwords - Ще показваме вашите реклами в мрежата и партньорските сайтове на Google на хората които в момента се нуждаят от вашия продукт или услуга. Също така ще им напомняме, че са взаимодействали с вашия бизнес и ще ги подканим да извършат ценно за вас действие (покупка, обаждане, резервация или просто да видят какво ново има при вас). Вие ще заплатите само когато някой кликне на рекламата. Измерими резултати и ефективност - не е ли чудесно?

Facebook Ads - Средното време което всеки потребител дневно прекарва във Фейсбук е 20 минути. Широката гама от рекламни формати и опции за детайлно таргетиране ни дават идеална възможност успешно да представим бизнеса, продуктите и услугите ви на потенциалните и настоящи клиенти. Благодарение на facebook pixel, ние съвсем точно можем да прихванем потребителя и неговите действия без значение на какво и колко устройства използва платформата. Така например, ако сутринта с кафето види вашата реклама, но трябва да тръгва за работа и не купи нищо, ние ще му я предложим отново вечерта когато е на стационарния си компютър и има време да направи покупка.

SEO - Каква полза от сайт, ако никой не го вижда или посещава? Този елемент от маркетинг микса се използва за органично достигане до вашия сайт. Google показва най-релевантното съдържание свързано с търсенето на потребителите. На предна позиция Google класира сайтове, които смята, че ще задоволят търсенето, предлагат висока скорост, мобилна версия, сигурни са и т.н. SEO Не може да гарантира резултати, поради причината, че Google не разкрива напълно алгоритъма по който ранкира и ние няма как да окажем пълно влияние върху крайния резултат. Но със сигурност ще подобрим видимостта на вашия уебсайт.

Запознайте се с нашите общи условия

Изпратете индивидуално запитване
Навигация
0%